Manifest

·CATALÀ·

Naveguem en la tempesta, la marea insisteix en ofegar-nos. Una marea que arrossega un vaixell d’especuladors, de feines precàries, d’impunitat policial, d’expulsió de les persones, de racisme; una marea on els contenidors tenen més drets que les veïnes del barri; una marea d’espais privatitzats que inunden l’antiga Rosa de Foc, avui Ciutat-Marca, la botiga més gran del món. Una ciutat, en fi, devorada per les multinacionals i les franquícies, orientada al monocultiu del turisme i als grans esdeveniments internacionals: fires i festivals elitistes en què la cultura és uniformada per un conjunt de mafiosos amics de l’alcalde o de l’alcaldessa de torn. Una ciutat on la gent mor per les mans de l’homofòbia i del patriarcat, les vagues es criminalitzen, l’Ester Quintana perd un ull per l’impacte d’una bala de goma i Juan Andrés Benítez perd la vida a les mans de vuit mossos assassins. I tots absolts, sense càrrecs.

Passem a l’acció contra el vaixell de la Marca Barcelona que cuida el turisme per fora però que castiga per dins als qui habiten la ciutat i la fan possible. Cal sortir dels barris i tornar a omplir els carrers juntes contra l’especulació i la injustícia. Volem sentir l’orgull de viure en una ciutat lliure de la repressió disfressada de civisme.

Tenim una altra oportunitat per no trair-nos, per viure: sabotejar el vaixell, pensar, atacar, construir una estratègia juntes per sortir a flotació a la Ciutat-Marca.

separador1

·ESPAÑOL·

Navegamos en la tempestad, la marea trata de ahogarnos. Una marea arrastrando un barco de especuladores, de trabajo precario, de impunidad policial, de expulsión de las personas, de racismo; una marea donde los contenedores tienen más derechos que las vecinas del barrio; una marea de espacios privatizados que inundan la antigua Rosa de Fuego, hoy Ciudad-Marca, la tienda más grande del mundo. Una ciudad devorada por las multinacionales y las franquicias, orientada al monocultivo del turismo y los grandes acontecimientos internacionales. Una ciudad donde la gente muere por las manos de la homofobia y del patriarcado, las huelgas se criminalizan, donde Ester Quintana pierde un ojo por una bala de goma disparada por un agente de los mossos de esquadra, donde Juan Andrés Benítez pierde la vida en manos de unos mossos asesinos. Y todos absueltos, sin cargos.

Pasamos a la acción contra el barco de la Marca Barcelona que cuida al turismo por fuera pero que castiga por dentro a los que habitan la ciudad y la hacen posible. Hay que salir de los barrios y volver a llenar las calles juntas contra la especulación y la injusticia. Queremos sentir el orgullo de vivir en una ciudad libre de la represión disfrazada de civismo.

Tenemos otra oportunidad para no traicionarnos, para vivir: sabotear el barco, pensar, atacar, construir una estrategia juntas para salir a flote en la Ciudad-Marca.