Enfonsem el Creuer, Reflotem la Ciutat – Barcelona, 6 d’octubre 19h Cotxeres de Sants

Presentem Barcelona Ens Ofega!

Les persones que participem a BCN Ens Ofega volem donar a conèixer el projecte que tot just ara neix, una campanya on totes participem per fer front a la Marca Barcelona. Per fer-ho, estem preparant un acte de presentació i una campanya inicial per mostrar el nostre rebuig a la ciutat marca, amb la voluntat de que aquest esdeveniment faciliti la creació d’un espai de treball i col·laboració de totes les afectades per la gestió, ordenació i funcionament de Barcelona.

L’acte “Enfonsar el creuer, reflotar la ciutat”, previst pel 6 d’octubre de 2016, presentarà el documental “Marca Barcelona, una ciutat aparador” (Jordi López, 2016). En ell assistiran els seus autors, així com diverses persones que han col·laborat en la seva creació, com ara Arcadi Oliveres i Manuel Delgado. Posteriorment, s’organitzarà un debat amb la participació de diversos col·lectius, activistes i afectades: Sindicato Popular de Vendedores Ambulantes, Las Kellys Barcelona, Santiago López Petit, Plataforma Justicia Juan Andrés, Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà, Assamblea d’Artistes del Carrer, etc.

Ajuda’ns a difondre el verkami de la campanya #BCNEnsOfega, la nostra millor arma la solidaritat! #ReflotemBCN

verkamiwebcapture

separador2

Presentamos Barcelona Ens Ofega!

Las personas que participamos en BCN Ens Ofega queremos dar a conocer el proyecto que nace apenas ahora, una campaña donde todas participamos para hacer frente la Marca Barcelona. Para hacerlo, estamos preparando un acto de presentación y una campaña inicial para mostrar nuestro rechazo a la ciudad marca, con la voluntad de que este acontecimiento facilite la creación de un espacio de trabajo y colaboración de todas las afectadas por la gestión, ordenación y funcionamiento de Barcelona.

El acto “Hundir el crucero, reflotar la ciudad”, previsto por el 6 de octubre de 2016, presentará el documental “Marca Barcelona, una ciudad escaparate” (Jordi López, 2016). En él asistirán sus autores, así como varias personas que han colaborado en su creación, como por ejemplo Arcadi Oliveras y Manuel Delgado. Posteriormente, se organizará un debate con la participación de varios colectivos, activistas y afectadas: Sindicato Popular de Vendedores Ambulantes, Las Kellys Barcelona, Santiago López Petit, Plataforma Justicia Juan Andrés, Observatorio de Antropología del Conflicto Urbano, Asamblea de Artistas de la Calle, etc.

Ayúdanos a difundir el verkami de la campaña #BCNEnsOfega. Nuestra mejor arma la solidaridad! #ReflotemBCN

verkami

Anuncis